Oomi sähkösopimus

Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina halpaan hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomilla arvostetaan  halpoja hintoja, selkeitä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Oomi palvelee valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen.

Oomi sähkösopimus: Sähkön myyntihinta 9,49 c/kWh ja kk hinta 4,90€. Voimassa 23.1. 2024 alkaen

Oomi Energia on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimuksia niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Yritys korostaa läpinäkyvyyttä ja asiakaslähtöisyyttä kaikessa toiminnassaan, mikä näkyy selkeinä sopimusehtoina ja kilpailukykyisinä hintoina. Tässä artikkelissa tutustumme Oomi Energian tarjoamiin sähkösopimuksiin ja niiden erityispiirteisiin.

Sopimustyypit

Oomi Energia tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia, jotka soveltuvat eri asiakkaiden tarpeisiin. Tarjolla on määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia, joiden hinta perustuu joko kiinteään kuukausihintaan tai markkinahintoihin. Kiinteähintaiset sopimukset tarjoavat taloudellista turvaa ja ennustettavuutta sähkön hinnan suhteen, kun taas markkinahintaiset sopimukset voivat hyödyntää sähkömarkkinoiden hintavaihteluja.

Hinnoittelu ja tarjoukset

Oomi Energian hinnoittelu on suunniteltu olemaan kilpailukykyistä ja asiakasystävällistä. Yhtiö tarjoaa ajoittain kampanjoita, jotka voivat sisältää alennuksia tai muita etuja uusille tai nykyisille asiakkaille. Hinnoittelu on selkeästi esitetty heidän verkkosivuillaan, mikä helpottaa eri vaihtoehtojen vertailua ja sopivimman sopimuksen valintaa.

Vihreä sähkö

Oomi Energia on sitoutunut kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja yhtiö tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita ympäristöystävällistä vihreää sähköä. Tämä sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä, kuten tuuli- tai vesivoimasta, ja se on hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään ja edistää puhtaampaa energiantuotantoa.

Asiakaspalvelu ja lisäpalvelut

Oomi Energia panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja tarjoaa monipuolisia lisäpalveluita, jotka tekevät energianhallinnasta helppoa ja tehokasta. Esimerkiksi heidän energianeuvontapalvelunsa auttaa asiakkaita ymmärtämään paremmin omaa energiankulutustaan ja löytämään keinoja sen optimoimiseksi. Lisäksi Oomi tarjoaa moderneja digitaalisia työkaluja, joiden avulla voi seurata ja hallita energiankäyttöä reaaliajassa.

Oomi Energian tarjoamat sähkösopimukset ovat hyvä valinta kenelle tahansa, joka arvostaa kilpailukykyisiä hintoja, joustavuutta sopimusehdoissa ja kestävän kehityksen mukaisia arvoja. Heidän asiakaslähtöinen lähestymistapansa ja laaja valikoima erilaisia energiaratkaisuja tekevät heistä luotettavan kumppanin suomalaisille energiankuluttajille.

Katso, vertaile ja tutustu