SähkösopimusVihreä energia

Nyt esittelyssä Nordic Green pörssisähkö + kesätarjous

Julkaisija

Nordic Green kampanjassa on nyt kesäkuulta -50% perusmaksuista 6kk ajan Ilmasto pörssisähköstä

Tutustu Nordic Green kesätarjoukseen tästä

Pörssisähkö kaikille?

Kenelle pörssisähkö sopii? Meidän mielestämme kaikille. Meiltä löydät vihreän ja ilmastoystävällisen pörssisähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Tilaa nyt Ilmasto pörssisähkö -sopimus ja saat kuukausimaksut – 50 % ensimmäisen kolmen kuukauden ajan!

Mitä pörssisähkö tarkoittaa?

Pörssisähkössä sopimuksen hinta perustuu sähkömarkkinan spot-hinnalle. Pörssisähkö on tilastojen valossa historiallisesti keskimäärin edullisempi kuin kiinteähintaiset sopimukset. Suurimman hyödyn saat, kun painotat sähkönkulutustasi tunneille, jolloin spot-hinta on edullisempi.

Kulutuksen optimoinnissa sinua auttaa Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellus, josta näet spot-hinnat tänään ja huomenna sekä hintaennusteen jopa viikon ajalle.

Miksi kannattaa valita pörssisähkö?

Pörssisähkön hintaa seuraava sähkösopimus tarjoaa etuja verrattuna kiinteähintaisiin sähkösopimuksiin. Pörssisähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy sähköpörssissä reaaliaikaisesti markkinahintojen perusteella. Vuorokauden jokaisella tunnilla on oma hintansa. Tätä kutsutaan spot-hinnaksi.

Pörssisähkö-sopimus antaa sinulle mahdollisuuden seurata sähkön hintoja ja tehdä päätöksiä kulutuksen ajankohdasta. Jos sähkön hinta on korkea, voit siirtää sähkönkulutusta edullisempiin aikoihin. Sähkön pörssihinnan laskiessa, voit saada sähköä halvemmalla kuin kiinteähintaisella sopimuksella. Tämä joustavuus auttaa sinua säästämään sähkölaskussa.

Ilmasto pörssisähkö – nyt 3 kk kuukausimaksut -50 %

Tee ilmastoystävällinen valinta ja valitse Ilmasto pörssisähkö -sopimus! Sopimus sopii hintatietoisille, sillä saat sähköä markkinahintaan ja vain 0,45 snt/kWh välityspalkkiolla. Tuote on toistaiseksi voimassa.

Pörssisähkön hyödyt

  1. Edullisemmat hinnat: Pörssisähkö on historiallisesti keskimäärin edullisempi kuin kiinteähintaiset sopimukset.
  2. Joustavuus: Voit ajoittaa sähkönkulutuksesi edullisimmille tunneille.
  3. Ilmastoystävällisyys: Vihreän energian valinta tukee ympäristöystävällisyyttä.
  4. Reaaliaikainen hinnoittelu: Sähkön hinta määräytyy sähköpörssissä reaaliaikaisesti.
  5. Säästöt: Mahdollisuus säästää sähkölaskussa seuraamalla spot-hintoja.
  6. Kätevät työkalut: Mobiilisovellus auttaa optimoimaan kulutusta.
  7. Välityspalkkio: Alhainen välityspalkkio 0,45 snt/kWh.
  8. Kuukausimaksuetu: Ensimmäiset kolme kuukautta kuukausimaksut -50 %.

Pörssisähkön käyttö vinkit

Jotta voit hyödyntää pörssisähkön edut maksimaalisesti, on tärkeää optimoida sähkönkulutustasi. Käytä laitteita, kuten pesukoneita ja astianpesukoneita, silloin kun sähkön hinta on alhainen. Seuraa spot-hintoja päivittäin ja ajoita suurimmat kulutukset halvimmille tunneille. Näin voit säästää merkittävästi sähkölaskussa.

Kuinka seurata sähkön hintoja

Sähkön hinnan seuraaminen on helppoa Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovelluksen avulla. Sovellus näyttää spot-hinnat reaaliajassa ja tarjoaa ennusteita tulevista hinnoista. Voit asettaa ilmoituksia, jotka varoittavat, kun hinnat ovat korkealla tai matalalla. Tämä auttaa sinua optimoimaan kulutustasi ja säästämään rahaa.

Pörssisähkö vs. kiinteähintainen sähkö

Pörssisähkö ja kiinteähintainen sähkö eroavat toisistaan merkittävästi. Kiinteähintaisessa sopimuksessa maksat samaa hintaa koko sopimuskauden ajan, riippumatta markkinahintojen vaihteluista. Pörssisähkösopimuksessa hinta vaihtuu jatkuvasti markkinoiden mukaan, mikä mahdollistaa edullisempien hintojen hyödyntämisen.

Pörssisähkö tarjoaa enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden säästää, mutta se vaatii myös aktiivisempaa seurantaa ja kulutuksen optimointia.

Yhteenveto

Pörssisähkö on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat optimoida sähkönkulutustaan ja säästää sähkölaskussa. Vihreä ja ilmastoystävällinen Ilmasto pörssisähkö -sopimus tarjoaa joustavuutta ja edullisia hintoja markkinahintojen mukaan. Käyttämällä Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellusta voit seurata spot-hintoja ja ajoittaa kulutuksesi edullisimmille tunneille.

Katso, vertaile ja tutustu