Sähkösopimus

Aalto Energia: Jatkuva -sähkösopimuksella vapautta kohtuulliseen hintaan

Julkaisija

aalto energia

Tyyni jatkuva

Aalto Energian Tyyni Jatkuva -sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka tuo joustavuutta arkeesi. Tämä sopimus sopii erityisesti niille, jotka arvostavat vapautta ja joustavuutta sähkön hinnoittelussa. Sopimuksen hinta on 7,90 c/kWh + 2,90 € kuukaudessa, ja ensimmäiset kaksi kuukautta perusmaksu on 0 €.

Tyyni on varma valinta, joka sopii jokaiseen kotiin ja sähkönkulutuskohteeseen. Se on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön hinta on tasainen. Tiedät siis aina sentilleen, kuinka paljon maksat sähköstä. Tämä tekee budjetoinnista helpompaa ja ennakoitavampaa, sillä sähkölaskussa ei tule yllätyksiä. Jos hinnoittelu muuttuu, ilmoitamme siitä sinulle aina 30 päivää etukäteen, jotta voit valmistautua muutoksiin hyvissä ajoin.

Sama hinta ympäri vuorokauden

Energianhinta on sama ympäri vuorokauden. Sinun ei siis tarvitse erikseen optimoida ja ohjata, milloin käytät sähköä. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat helppoutta ja yksinkertaisuutta arjessaan. Voit käyttää sähkölaitteitasi milloin tahansa ilman huolta siitä, että kustannukset nousisivat tiettyinä aikoina.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Kun et osaa päättää, millaisen sopimuksen tekisit, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oivallinen valinta. Se tarjoaa joustavuutta ja vapautta, sillä et sitoudu pitkään sopimuskauteen. Jos haluatkin myöhemmin vaihtaa toiseen sähkösopimukseen, se käy helposti 14 päivän irtisanomisajalla. Tämä joustavuus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tyyni-sopimuksen edut:

 1. Tasainen hinnoittelu – Sähkön hinta pysyy samana ympäri vuorokauden.
 2. Helppous – Ei tarvetta optimoida sähkön käyttöä eri aikoina.
 3. Joustavuus – Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi irtisanoa 14 päivän varoitusajalla.
 4. Ennakoitavuus – Tiedät aina, kuinka paljon maksat sähköstä.
 5. Turvallisuus – Hinnoittelumuutoksista ilmoitetaan aina 30 päivää etukäteen.

Tyyni on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat ennakoitavuutta ja helppoutta sähkön käytössä. Sen avulla voit huoletta käyttää sähköä ilman, että sinun tarvitsee murehtia kustannuksista tai sitoutua pitkään sopimukseen.

Ankkuri kiinteä 3kk

Ankkuri Kiinteä 3kk -sähkösopimus tarjoaa mahdollisuuden ankkuroitua kiinteään sähkön hintaan kolmen kuukauden ajaksi. Tämä sopimus on hyvä vaihtoehto, jos haluat suojautua hinnanvaihteluilta ja nauttia kiinteästä hinnasta lyhyellä aikavälillä. Sopimuksen hinta on 7,95 c/kWh + 3,95 €/kk.

Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana pörssisähkösopimuksena. Tämä tarkoittaa, että sopimuksen päätyttyä voit hyödyntää pörssihintojen vaihteluita ja optimoida sähkönkulutuksesi.

Luotsi pörssisähkö

Luotsi Pörssisähkö -sopimus mahdollistaa sähkönkulutuksen optimoinnin edullisille tunneille. Tämä sopimus on markkinoiden dynaamisin ja tarjoaa tehokkaimman hinnoittelun sähköllesi. Sopimuksen hinta on 0,42 c/kWh + spot-hinta + 1,90 €/kk.

Pörssisähkösopimus sopii erityisesti niille, jotka haluavat hyödyntää markkinoiden hintavaihteluita ja säästää sähkössä. Voit seurata sähkön hintakehitystä ja suunnitella kulutuksesi edullisimmille tunneille.

Helppo pakettisähkö

Helppo Pakettisähkö -sopimus on erinomainen valinta niille, jotka haluavat välttää yllätyksiä ja pitää sähkönkulutuksensa kiinteänä. Sopimuksen alennettu kuukausihinta alkaa 12,90 eurosta, ja se sopii kotitalouksille, joiden vuosikulutus on alle 4000 kWh.

Tämä sopimus tarjoaa helppoutta ja ennustettavuutta, sillä kiinteä hinta kattaa kulutuksen tiettyyn rajaan asti. Pakettisähkö sopii erityisesti pienkuluttajille, jotka arvostavat vakautta sähkölaskuissaan.

Vartti sesonkihinta

Vartti Sesonkihinta -sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa kuluvan vuosikvartaalin hinta on turvallisesti lukitettu. Sopimuksen hinta on 6,35 c/kWh + 2,50 €/kk, ja se on voimassa 30.6.2024 asti.

Tämä sopimus tarjoaa turvallisen valinnan niille, jotka haluavat suojautua hinnanvaihteluilta ja nauttia vakaasta hinnasta kvartaalin ajan. Se sopii kaikkiin sähkönkulutuskohteisiin ja tuo ennustettavuutta arkeen.

Muuttamassa?

Muuttotilanteissa Aalto Energia tarjoaa mahdollisuuden kytkeä sähköt päälle samalle päivälle. Tämä helpottaa muuttostressiä ja varmistaa, että kotiin saadaan sähkö nopeasti. On tärkeää huomioida muuton yhteydessä sähkösopimuksen siirto ja varmistaa, että uusi osoite on ajan tasalla palveluntarjoajan tiedoissa.

Muuttotilanteissa kannattaa tutustua ohjeisiin ja varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ovat ajan tasalla, jotta sähköt kytkeytyvät sujuvasti.

Oma Aalto -palvelu

Oma Aalto -palvelun avulla voit kätevästi seurata sähkönkulutustasi pitkin kuukautta. Palvelu tarjoaa reaaliaikaista tietoa kulutuksestasi ja auttaa optimoimaan sähkönkäyttöäsi. Voit tarkkailla kulutustottumuksiasi ja tehdä tarvittavia muutoksia säästääksesi energiaa ja rahaa.

Oma Aalto -palvelu on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja antamaan sinulle paremman hallinnan sähkönkulutuksestasi. Se on käytettävissäsi verkossa ja tarjoaa selkeän näkymän kulutustietoihisi.

Lista sähkösopimusten eduista

 1. Joustavuus – Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset tarjoavat joustavuutta ja mahdollisuuden vaihtaa sopimusta helposti.
 2. Kiinteä hinta – Kiinteähintaiset sopimukset suojaavat hinnanvaihteluilta ja tuovat ennustettavuutta.
 3. Pörssisähkö – Pörssisähkö sopii niille, jotka haluavat hyödyntää markkinahintojen vaihteluita ja optimoida kulutustaan.
 4. Helppous – Pakettisähkö tarjoaa helppoutta kiinteän hinnan kautta ja sopii pienkuluttajille.
 5. Turvallisuus – Sesonkihinnoittelulla voit varmistaa vakaamman hinnan tietyksi ajanjaksoksi.
 6. Nopeat kytkennät – Muuttotilanteissa sähköt voidaan kytkeä nopeasti päälle.
 7. Seuranta – Oma Aalto -palvelun kautta voit seurata ja hallita sähkönkulutustasi reaaliajassa.
 8. Tarjoukset – Useat sopimukset tarjoavat alennuksia ensimmäisille kuukausille.

Miksi valitsisit Luotsi pörssisähkösopimuksen?

Markkinoiden tehokkuus

✔ Markkinoiden tehokkuus takaa usein edullisimman hinnan. Pörssisähkösopimus hyödyntää sähkömarkkinoiden dynamiikkaa, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin. Voit tarkistaa pörssisähkön ajankohtaisen hinnan sekä edellisen vuoden keskihinnan, mikä auttaa sinua arvioimaan mahdolliset säästöt.

Ajoittamalla sähkönkulutuksesi voit säästää merkittävästi

✔ Pörssisähkösopimuksen suuria etuja on se, että voit ajoittaa sähkönkulutuksesi edullisille tunneille. Sähkö on tyypillisesti halvinta öisin ja viikonloppuisin, joten voit hyödyntää näitä ajankohtia vähentääksesi sähkölaskuasi merkittävästi.

Oma Aalto -sovelluksen kautta voit seurata helposti sähkönkulutustasi

✔ Oma Aalto -sovellus tarjoaa reaaliaikaisen seurannan sähkönkulutuksestasi. Sovelluksen avulla voit optimoida kulutustasi ja hyödyntää edullisimpia sähköntunteja. Suosittelemme myös lataamaan FinGridTuntihinta -sovelluksen, joka ilmoittaa, milloin pörssisähkö on edullista tai poikkeuksellisen kallista.

Negatiivisen pörssisähkön hinnan hyvitys

✔ Toisin kuin monet sähköyhtiöt, me hyvitämme myös negatiiviseksi painuneet pörssitunnit asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että jos pörssihinta laskee negatiiviseksi, saat hyvitystä sähkölaskussasi.

Läpinäkyvä hinnoittelu ja asianmukainen kommunikointi

✔ Pyrimme olemaan hinnoittelussamme mahdollisimman selkeitä, jotta tiedät tarkalleen, mitä sähkönkulutuksesi maksaa. Pörssisähkön hinta muodostuu kolmesta komponentista: perusmaksusta, marginaalista ja tunneittain vaihtuvasta SPOT-hinnasta. Tämä läpinäkyvyys auttaa sinua seuraamaan kulutustasi ja laskemaan kustannuksia.

Joustava toistaiseksi voimassa oleva sopimus

✔ Luotsi Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka tuo joustavuutta arkeesi. Sopimuksen irtisanomisaika on ainoastaan kaksi viikkoa, mikä antaa sinulle vapauden vaihtaa sopimusta tai palveluntarjoajaa tarvittaessa nopeasti ja helposti.

Edut pähkinänkuoressa:

 1. Edulliset hinnat – Markkinoiden tehokkuus takaa usein edullisimman hinnan.
 2. Säästömahdollisuudet – Ajoittamalla kulutuksen edullisille tunneille voit säästää merkittävästi.
 3. Seurantasovellukset – Oma Aalto ja FinGridTuntihinta -sovellukset auttavat seuraamaan ja optimoimaan sähkönkulutusta.
 4. Negatiivisen hinnan hyvitys – Hyvitämme myös negatiiviset pörssitunnit asiakkaillemme.
 5. Läpinäkyvyys – Selkeä hinnoittelu, joka koostuu perusmaksusta, marginaalista ja SPOT-hinnasta.
 6. Joustavuus – Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa lyhyt irtisanomisaika.

Luotsi Pörssisähkösopimus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet säästää ja hallita sähkönkulutusta, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan kuluttajille, jotka arvostavat joustavuutta ja tehokkuutta.

Katso, vertaile ja tutustu